Allux brievenbussen

Design en praktijk gaan hand in hand

Deens designer Christian Bjørn brengt graag praktische zaken samen met oogstrelend design. De pakketbrievenbus Christian Bjørn is daar een goed voorbeeld van.

Pakketten
Christian Bjørn geeft ruimte aan zowel brieven als pakketten tot een maat van 350x300x155mm. Door middel van een boven inworp komen pakketten in een dubbele sluis terecht. Deze sluis is voorzien van een luchtveer en zorgt ervoor dat de klep zacht neerkomt op de kast. Pakketten die zijn bezorgd, kunnen vanaf dat moment alleen nog uitgenomen worden door een deur met slot.

LED verlichting
Er is rekening gehouden met feit dat je graag een nummer en/of naam op de brievenbus laat zetten. Hiervoor is naast een keurige ruimte ook rekening gehouden met de avond. Een strip LED verlichting wordt gecombineerd met een sensor die ingesteld kan worden door dag/nacht en beweging. Het is niet nodig om stroom naar de kast toe te geleiden, in de brievenbus bevindt zich een blok met 2 AA batterijen. Afhankelijk van de afstelling gaan de batterijen tussen de 6 en 12 maanden mee.

De Allux Christian Bjørn is verkrijgbaar bij de betere vakhandel of via online dealers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuin overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist