ACO EasyGarden Led-Line

combinatie van afwatering en verlichting voor de tuin!

Bij het aanleggen van een tuin is het belangrijk om goed na te denken over een lichtplan. In het donker zien we onze tuin vaak niet en dat is jammer. Met goede buitenverlichting geniet je minstens twee keer zo lang van je tuin! Dit kan door spotjes te plaatsen in de border maar ook door een minimalistische sleufgoot met geïntegreerde LED-verlichting op te nemen in de bestrating. De ACO EasyGarden LED-Line kan functioneel worden toegepast, zodat looppaden goed zichtbaar zijn, maar het zorgt vooral voor een spectaculair lichtlijnenspel met een luxe uitstraling! LED is ook nog eens energiezuinig en veilig.

Met de ACO LED-Line zijn twee design elementen samengebracht in één lumineus concept; een sleufgoot gecombineerd met LED-verlichting. De discrete sleufgoot zorgt voor de wateropvang, waarbij over de gehele lengte van de goot een LED-Line is geïntegreerd.

Waarom de LED-Line?
* Decoratief lichtconcept;
* discrete afwatering;
* verhoogt sfeer en veiligheidsgevoel;
* luxe uitstraling;
* eenvoudig aan te sluiten
* energiezuinig en veilig, zonder obstakels.

Plaats de LED-Line:
* bij de voordeur;
* in het terras;
* tegen de gevel;
* langs de oprit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist