Terrasvijver

waterpret op de vierkante meter

Een terrasvijver zorgt niet alleen voor extra sfeer en ontspanning, het heeft ook een duurzame meerwaarde. Zo bevordert het de biodiversiteit in de tuin doordat het water en de vijverplanten ruimte bieden aan dieren en insecten. Daarnaast helpt het wateroverlast voorkomen omdat regenwater wordt opgevangen. Een actueel thema omdat veel tuinen grotendeels betegeld zijn.  Gelukkig is een terrasvijver voor iedere tuin bereikbaar. De compacte, houten terrasvijvers van Ubbink zijn eenvoudig zelf te plaatsen en passen zelfs in een kleinere (stads)tuin of patio.

Ubbink Quadro I & II – plaats, vul en geniet
Kleine vijver, groots effect: de Quadro I (120 x 90 x 34 cm) en Quadro II (147 x 103 x 47cm) nemen minimale ruimte in maar geven het terras direct een stijlvolle uitstraling. De terrasvijvers zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd vurenhout en de Quadro II kan voorzien worden van een fontein. Je plaatst de geïmpregneerde omranding over de bijbehorende terrasvijverbak en de vijver kan gevuld worden. 

Ubbink spiegelvijver – de ogen van de tuin
Een strakke spiegelvijver waarin je vanaf je luie stoel kan genieten van de weerspiegeling van de bomen en de wolken. Een spiegelvijver is vaak wat langer, strak vormgegeven en lager bij de grond. De Ubbink spiegelvijver meet 220 x 90 cm en is gemaakt van FSC-gecertifieerd vurenhout. De set bestaat uit de houten omlijsting, passend pvc-folie en hoekbeschermers.  

Ubbink Quadro Wood III – visvriendelijk
Wil je ook vissen houden, dan is de Quadro Wood III met filtersysteem de geschikte keuze. De Quadro Wood III heeft een afmeting van 176 x 117 x 57cm en is gemaakt van FSC-gecertifieerd vurenhout.  

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist