Schaf een partytent aan

voor een geslaagd tuinfeest

Ben je binnenkort jarig? Of is er een jubileum te vieren? Het is dan heerlijk als je in dit in de tuin kunt vieren. Een tuinfeest is gezellig en praktisch. Doordat het buiten is, hebben gasten ook meer gelegenheid om van zitplaats te wisselen. En dit leidt weer tot geanimeerde gesprekken. Een tuinfeest is ook nog eens gemakkelijk te organiseren. Denk aan deze 3 dingen en jouw tuinfeest kan niet anders dan slagen!

Koop een partytent

Een partytent kan niet ontbreken bij jullie tuinfeest. Het geeft bescherming tegen weersinvloeden zoals regen maar ook bij (felle) zon is deze overkapping ideaal.  Een partytent is er in vele afmetingen en opties. Zo kun je kiezen voor een partytent met meerdere zijwanden tot een eenvoudig opzetbare.

In de partytent kun je daarnaast je meubilair kwijt. Enkel nog de muziek en een plek voor borden en bestek en de barbecue kan aan. Valt jouw keuze op een standaard partytent? Dan kun je hier al heel wat gasten in kwijt. En op vakantie gaat de partytent mee natuurlijk. Zo heb je een eigen woonkamer tot je beschikking. Tuinstoelen erin en een eettafel en je kunt ook op je vakantie adres van je handige partytent genieten.

Een zwembad voor extra waterplezier naast de partytent

Je kunt je eigen minicamping in de tuin nabouwen. Plaats naast de partytent je eigen zwembad. Voor zowel een feesttent als opzetbare zwembaden kun je bij Heuts goed slagen. En wil je in de zomer de kinderen lekker laten zwemmen in het zwembad? Verplaats dan de partytent zo, dat deze over het zwembadje komt te staan.

Als je een chloortablet of waterpomp in het zwembad hebt, kun je zo langere tijd genieten van het zwemwater. Daarnaast is een overdekte tent over het zwembad ook beschermend tegen het Nederlandse weer. Van regen tot zon, eronder zit je veilig en droog.

Investeer in verlichting op je tuinfeest

De partytent staat, het zwembad is lekker warm. Hapjes en drankjes zijn er op ieder feestje wel aanwezig. Als jullie van muziek houden kun je ook nog de stereo op zacht volume aanzetten. Fijn als achtergrondmuziek. Daarnaast maakt verlichting de sfeer.

Je kunt dit aanpakken zoals je zelf wilt. Van tuinfakkels tot verlichting die door de bomen heen hangt. Of verschillende gekleurde lampjes die als slinger aan de schutting hangen. De partytent kun je van binnen ook leuk versieren en decoreren!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist