Regentank maatje XL van Nature

voor slim waterverbruik

De laatste jaren vangen steeds meer Nederlanders regenwater op voor hergebruik in eigen tuin. Daarmee is ook de vraag naar grotere regentonnen gestegen: zo heeft men na een paar flinke regenbuien voldoende watervoorraad en is de kans op wateroverlast na een flinke bui minder groot. Daarom komt tuinmerk Nature nu met een nieuw, extra groot, muurmodel voor de opvang van maar liefst 276 liter regenwater.
Regenopvang is niet alleen duurzaam omdat het water bespaart. Het draagt ook bij aan de oplossing voor wateroverlast en opwarming van steden. Door de ‘vertegeling’ van tuinen, krijgt regenwater namelijk minder kans om op een natuurlijke manier terug de grond in te gaan. Wateropvang en meer groen blijven dus belangrijke aandachtspunten in de tuin.

Productspecificaties
De rechthoekige regentank neemt weinig ruimte in beslag en meet 135x60x40 cm (hxbxl). Dankzij de peilstok is direct te zien wat het waterniveau is. Zet een emmer of gieter onder de waterkraan en vul deze eenvoudig met het opgevangen water. De 276 liter watertank is verkrijgbaar in antraciet en groen en gemaakt van uv-bestendig polyethyleen.
 
Over Nature®
Voor je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Nature® heeft meer dan 900 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuin accessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist