Pokon potgrond en voeding

potgrond en voeding

Bessen, bramen en aardbeien. Ze zijn deze zomer eenvoudig te oogsten in eigen tuin. Pokon introduceert namelijk speciale voeding en potgrond voor kleinfruit. Door de unieke mix van 100% biologische ingrediënten krijgen de fruitplanten de juiste voeding die zich vertaalt in een rijke en overvloedige oogst. Met hulp van een beetje Pokon pluk je straks de lekkerste vruchten!

Biologisch
Het is niet zo ingewikkeld om je eigen fruit te kweken, bovendien is het leuk. Pokon introduceert speciaal voor beginnende (en gevorderde) moestuiniers een speciale soort potgrond en voeding met 100% biologische ingrediënten. Wanneer je in de tuin aan de slag gaat, gebruik dan verse potgrond voor kleinfruit om de bodem te verbeteren. Ook voor het kweken in potten is deze specifieke grond de beste voedingsbodem. De unieke samenstelling zorgt er voor dat de fruitplanten goed kunnen wortelen en dat zorgt voor goede groei. De grond bevat tevens voor drie maanden voeding zodat de planten een optimale start krijgen. Geef tijdens de zomer nog een keer Pokon kleinfruit voeding en daarna pluk je smaakvolle en extra sappige vruchten.

Verser dan vers
Een bezoekje aan het tuincentrum laat zien dat er een ruime keuze is aan zaden en fruitplanten variërend van aardbeien, druiven, frambozen en diverse bessen. Dit fruit dat in struikvorm of als lage plant wordt gekweekt, wordt ook wel kleinfruit genoemd en is zeer populair in de Nederlandse (moes)tuin. Logisch, want het is erg leuk en smakelijk om zelf je eigen vruchten (verser dan vers) te plukken.

Tip: Geef kinderen ook een eigen plekje in de (moes)tuin om kleinfruit te kweken. Dat is niet alleen smaakvol maar ook educatief!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinieren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist