Platoflex tuindesign

nieuws onder de zon

Na jaren van weinig innoverende producten voor de tuin is er nu eindelijk weer iets echt nieuws onder de zon: Platoflex. De toepassingen zijn eindeloos en sluiten aan bij de wens van de consument, namelijk een unieke combinatie van mooi design, duurzaamheid en flexibiliteit.

Platoflex heeft een revolutie veroorzaakt op het gebied van tuindesign. De tijden van gescheurde muren, afvallend stucwerk en dure funderingen zijn voorbij. Ook de hovenier die weken bezig is met de opbouw van een nieuwe tuin behoort tot de verleden tijd. Platoflex biedt een assortiment van kant-en-klare muren, loungeblokken, plantenbakken, waterbakken en losse platen op maat. Echte eyecatchers met onbeperkte designmogelijkheden (in elke RAL kleur verkrijgbaar!) voor binnen en buiten en niet van echt stucwerk te onderscheiden. Het materiaal is gemakkelijk te onderhouden en zelfs met een hogedrukspuit te reinigen, UV- en vorstbestendig, verrassend licht en toch oersterk. Een uniek product van Nederlandse bodem!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinieren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist