Nieuw huis, nieuwe tuin

zo richt je je tuin in voor de zomer

Ben je net verhuisd en ben je op zoek naar manieren om je nieuwe tuin in te richten? Of denk je dat je tuin een make-over nodig heeft? In dit artikel vind je inspiratie en tips over hoe jij deze zomer optimaal van je tuin kunt genieten.

Een lekkere tuinstoel

In de zomer lekker in je eigen tuin zitten met een ijskoud drankje in je hand. Niks is er toch fijner dan dat? Een comfortabele stoel is ontzettend belangrijk om lekker te kunnen genieten van de brandende zon, de rust en je gezin. Om dit te kunnen doen is het belangrijkste om ervoor te zorgen dat je goede stoelen hebt. Fijne tuinstoelen komen in verschillende vormen, maten en materialen. Een voorbeeld hiervan zijn Wicker tuinstoelen.

Verschillende soorten materialen 

Er zijn veel verschillende opties als het gaat om het kiezen van het juiste type materiaal. Hieronder vindt een aantal voorbeelden:

  • Wicker

Zoals hierboven al is genoemd kun je kiezen voor tuinstoelen van wicker. Dit is een kunststof materiaal. Het voordeel van wicker is dat het goed tegen verschillende soorten weersomstandigheden kan. Daarnaast is het heel licht. Dit zorgt ervoor dat je je stoelen en tafels makkelijk kunt verplaatsen.

  • Hout

Hout komt veel voor in klassieke tuinen. Doordat het een organisch product is, zorgt het voor een natuurlijke uitstraling. Het nadeel van hout is dat het na een tijd kan verkleuren. Ook heeft het veel onderhoud nodig.

  • Aluminium

Een andere optie is het kiezen voor aluminium. Aluminium verkleurt helaas wel snel door de zon. Het geeft je tuin een moderne en strakke uitstraling. Daarnaast is het ook een super licht materiaal in tegenstelling tot hout.

  • Textileen

Dit materiaal is super makkelijk schoon te maken. Daarnaast absorbeert het geen regen. Hierdoor is het goed beschermd tegen het weer.

Tuinset

Het mooiste is natuurlijk om je tuin zo in te richten, dat het een kloppend geheel is. Kies daarom voor een gehele set in plaats van verschillende soorten tafels en stoelen. 

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wicker tuinset om jouw tuin zomerklaar te maken. Kies altijd eerst de tafel die je graag wil hebben. Daarna kun je een keuze maken voor bijpassende stoelen. Kies je voor vier, zes of acht stoelen? Kun je ook niet wachten om je tuin in te richten? Voor je het weet staat de zomer weer voor de deur!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist