Nature tuinaccessoires

Regenpijp bloemen- en plantenklimrek

Gebruik de ruimte in de tuin efficiënter met dit bloemen- en plantenklimrek voor de regenpijp en de slimline regenton van Nature. Met het halfcirkelvormige, metalen klimrek verbloem je letterlijk en figuurlijk iedere saaie regenpijp.De slimline regenton meet slechts 32x36 cm (bxd) zodat ook in de kleinste tuin duurzaam kan worden omgesprongen met water.

Het regenpijpklimrek voor planten en bloemen is verkrijgbaar in verzinkt staal of groen of grijs geplastificeerd staal en komt met een bevestiging set. Deze complete Nature set heeft een verkoopprijs van €16,95.

Deze slimline regenton (inhoud 100 liter) bespaart niet alleen water maar draagt ook bij aan de oplossing voor wateroverlast en opwarming van steden. Het slanke muurmodel past zelfs in een kleine patio en is verkrijgbaar in antraciet en donkergroen. De regenton is gemaakt van uv-bestendig polyethyleen en heeft een tapkraan. Niet alleen een praktische oplossing voor kleinere tuinen maar ook wanneer men op meerdere plekken in de tuin water op wil vangen.  

De aansluitset voor op de regenpijp en een standaard (in 2 uitvoeringen) zijn apart verkrijgbaar.

Over Nature®
Voor je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Nature® heeft meer dan 900 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuin accessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist