Kijktuinen Nunspeet

Themarondleiding ‘Winter in the garden’

Soms lijkt het alsof het leven in de tuin stilstaat in de winter. Alles lijkt te wachten op het voorjaar. Maar niets is minder waar. Op 7 januari 2017 geeft Kijktuinen Nunspeet de themarondleiding ‘Winter in the garden’. Tijdens de themarondleiding neemt Leen Goedegebuure, eigenaar van Kijktuinen Nunspeet en landschapsarchitect, bezoekers mee op een wandeling door vier hectare aan Kijktuinen. Hij laat zien dat ook in de winter de tuin vol leven is en geeft tips en advies over onderhoud en snoeien. De rondleiding begint om 14.00 uur.

In de winter zijn planten en bloemen zijn zich aan het ontwikkelen voor het voorjaar. Er zijn zelfs winterbloeiers, zoals het sneeuwklokje. Als er rijp of sneeuw ligt, geeft de wintertuin prachtige wintersilhouetten. Leen Goedegebuure vertelt hoe u uw tuin kunt onderhouden en deelt tips over snoeien en verjongen van planten, heggen en bomen. Ook ziet u de dieren die in de winter van uw tuin kunnen genieten en de eerste bessen en vruchten die aan de planten komen. U heeft gelegenheid om uw vragen te stellen. Dit alles gebeurt onder het genot van een kopje koffie of thee of een glas heerlijk warme Glühwein.

De themarondleiding begint om 14.00 uur. Deelname kost 10 euro inclusief entree voor de Kijktuinen en koffie en thee. Na afloop is er voor de bezoekers nog een glaasje Glühwein.

Kijktuinen Nunspeet is ruim vier hectare groot, waarvan twee ha. aangelegd met thematische tuinen, ontworpen door tuin- en landschapsarchitect L.J. Goedegebuure. Met veel liefde en oog voor detail zijn karaktervolle tuinen gecreëerd die elk een eigen sfeer uitstralen.

Daarnaast zijn in Kijktuinen Nunspeet tal van andere activiteiten te beleven zoals het blotevoetenpad en de (maïs)doolhoven. Ook beschikt Kijktuinen Nunspeet over een kwekerij en winkel waarin u keuze heeft uit meer dan 1000 tuinplanten, opgekweekt uit planten die te zien zijn in Kijktuinen Nunspeet. “Handmate” en ‘Homemade” dus.

Kijktuinen Nunspeet ligt aan de Kienschulpenweg 26 in Nunspeet. De tuinen zijn geopend van 1 maart tot 1 november. Openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Deelname aan de themarondleiding kost 10 euro inclusief entree voor de Kijktuinen en koffie en thee en vandaag na afloop nog een glaasje Glühwein.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist