Hoklartherm

\Mobiel windscherm

Op eigen balkon of terras uit de wind genieten? Dat kan met Flower-Line van het Duitse kwaliteitsmerk Hoklartherm. Het is een glazen windscherm op wieltjes. Je plaatst ‘m dus eenvoudig daar waar de wind vandaan komt. Het veiligheidsglas is bestand tegen windkracht 12 (!) en vergelijkbaar met autoruitglas. Flower-Line is voorzien van een aluminium onderkant die dienst kan doen als plantenbak of zitbank. Wie liever wil genieten met privacy kan kiezen voor matglas.

 

De aluminium bak van Flower-Line heeft een afmeting van 170 x 60 x 50 cm (l x b x h). Aan weerszijden zitten twee staanders met daartussen de glazen wand. De totale hoogte van het mobiele windscherm is 162 cm. De vier zwenkwielen aan de onderzijde van de bak zijn gemaakt van roestvrijstaal. Twee ervan kun je vastzetten zodat Flower-Line op zijn plek blijft. Het onderhoud is minimaal: hoogstens met een sopje het glas of frame schoonmaken.

Het Flower-Line windscherm is verkrijgbaar in grijs en antraciet. Je kunt kiezen uit mat of helder glas en of je een rechte of ronde bovenzijde wilt. Indien gewenst kan het glas worden voorzien van een botanische illustratie zoals een roos of rietstengel. Flower-Line wordt als eenvoudig DHZ-pakket geleverd.

Tip: Aan de kust staat vaak een zilte zeewind. Om Flower-Line extra te beschermen, kun je het frame laten voorzien van een speciale coating.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist