Herfstdecoratie in de tuin

Maak het gezellig

Tijdens de herfst is niets mooiers dan genieten van alle warme kleuren. De bladeren aan de bomen kleuren prachtig dieprood, geel en oranje. En met een herfstzonnetje is het vaak nog heerlijk buiten. Ook in de tuin kan je vaak nog eventjes genieten van de herfst. Hoewel de tuin misschien minder prioriteit heeft, is het juist leuk en sfeervol om hem klaar te maken voor de herfst. Niet alleen door klusjes te doen en op te ruimen, maar met mooie herfstdecoratie.Tijdens de herfst kun je niet om ze heen: pompoenen! Ze zijn er in allerlei kleuren en maten en zorgen voor de ultieme herfstdecoratie in de tuin, onder de veranda of bij de voordeur. Plaats ze op de grond, in een plantenbak of op een tuintafeltje.

Decoratieve herfstbak bij de voordeur
Je visite zal zich vergapen aan een mooie herfstbak of pot. Snijd een vierkant van schuim en plaats deze in een plastic bak. Dek dit af met mos. Vervolgens maak je een graag van jute rondom de bak. Versier het geheel met bladeren, bessen, kaneel, kleine pompoenen en herfstbloemen.

Achtertuin gezellig maken
Kleed je achtertuin aan met een mix van warme en felle kleuren. Koop herfstplantjes en bloemen die bij het kleurenschema passen. Extra sfeer creëer je door mooie windlichten, warme dekens en kussens op bijvoorbeeld de loungeset.

Herfstkrans voor aan de deur
Maak zelf een mooie en sfeervolle herfstkrans voor aan de deur. Gebruik materialen die tegen een stootje (en buitje) kunnen! Kies voor die typische herfstkleuren en materialen. Leuk voor aan de voordeur of binnenshuis!

Kaarsjes, windlichten en lampjes
Het wordt weer vroeger donker. Binnen zetten we massaal de kaarsjes aan. Doe dit ook eens buiten in je achtertuin of voortuin. Plaats grote windlichten bij de voordeur en op de tuintafel. Check ook gelijk of de tuinverlichting het nog doet. Niets is gezelliger dan fonkelende lichtjes in het donker!

  

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist