GRØNN

DE KRACHT VAN GROEN

De behoefte aan groen in onze leefomgeving stijgt. Het gebrek aan ruimte om dit toe te passen vraagt om creatieve oplossingen. De roomdividers, plantenwanden en hangende tuinen van GRØNN bieden hiervoor een duurzaam antwoord.

Frisse lucht, thuis of op kantoor zorgt ervoor dat we ons prettiger voelen. Goede ventilatie is daarom belangrijk, evenals een groene leefomgeving. Want groen maakt gelukkig, groen geeft energie en verlaagt stress.

Een ‘groen’ interieur biedt veel voordelen: planten zorgen voor meer zuurstof in de ruimte, waardoor de concentratie verbetert. Ze dragen bij aan een prettige omgevingstemperatuur, aan een aangename luchtvochtigheid en ze zijn geluidsabsorberend en isolerend. En niet onbelangrijk, een groene oase heeft een positief effect op onze gemoedstoestand.

GRØNN produceert diverse roomdividers, plantenbakken en verticale plantenwanden in verschillende maten en uitvoeringen. Duurzaamheid staat daarbij centraal. De producten zijn in Nederland geproduceerd. De plantenbakken van roestvaststaal zijn niet gevoelig voor roest of verkleuring en ze zijn bovendien nagenoeg volledig 100 procent recyclebaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist