Geef jouw tuin dat tikkeltje meer

met tuinbanken en tuinstoelen

Een tuin volledig zomerproof maken, het is bij vele mensen iets wat hoog op hun lijstje staat als de zomer weer in aantocht is. Bij een mooie zomertuin horen niet alleen mooi gras, wat bloemetjes en wat planten, maar ook mooie tuinmeubels. Een mooie tuinbank, een tuintafel met wat tuinstoelen en je bent al een heel eind ver!

Zelf tuinbank maken?

Tegenwoordig is het erg hard in om zelf tuinbanken in elkaar te steken. Wanneer je een hoop paletten hebt, kan je hier echt een mooie tuinbank van maken. Het zal je niet alleen een bevredigend gevoel geven als je het resultaat ziet staan wanneer de tuinbank klaar is, het is ook gewoon een heel stuk goedkoper. Je moet natuurlijk wel goed weten waar je mee bezig bent, de zelfgemaakte tuinbanken moeten natuurlijk wel veilig en stabiel zijn. Toch maar liever een tuinbank kopen? Geen slecht idee!

Verschillende soorten tuinbanken

Het assortiment tuinbanken is de laatste jaren erg groot en uitgebreid geworden. Wanneer het voor jou moeilijk is om te kiezen tussen al die tuinbanken, dan geven wij nog een keer de voordelen van deze banken op een rij:

  • Loungebanken: heel erg comfortabel en perfect geschikt om onderuit te zakken. Ze zijn in verschillende materialen te verkrijgen: aluminium, wicker en hout.
  • Parkbanken: dit zijn de typische banken die je vaak in het park ziet staan. De parkbank is vooral geschikt voor een actievere zit en zit zonder kussens ook wel comfortabel. De meeste parkbanken zijn uit teakhout materiaal vervaardigd en te verkrijgen in verschillende groottes.
  • Loveseats voor 2 personen: deze sets zijn voor 2 personen en kunnen gebruikt worden om comfortabeler in te zitten of om actief in te zitten. Ze zijn ook te verkrijgen met voetenbankjes, voor een extra fijn quality moment met de partner.

 

Zo krijg jij een mooie eettafel met comfortabele eetstoelen

Een eettafel met praktische, comfortabele en mooie eetstoelen eraan, het is iets wat een tuin vaak compleet maakt. Een eettafel kiezen is 1 ding, maar hoe kies je daar de gepaste tuinstoelen bij? Eerst en vooral moet je weten waar de tuinstoelen voor gaan dienen. Als ze voor aan de eettafel zijn, zal het voornamelijk zijn om in te eten en dan moeten ze toch wel comfortabel zitten. Afhankelijk van de grootte van de eettafel moet je zeker weten hoeveel tuinstoelen je aan de tafel kan plaatsen, zodat iedereen nog aangenaam kan zitten.

Wat betreft de stijl en het zicht is het mooi als je tuinstoelen wat door elkaar mixt. Tuinstoelen in twee verschillende kleuren kan mooi zijn. Ook krijgt dit geheel al direct wat meer sfeer als er een paar mooie kussentjes op gelegd worden. Wanneer je tuinstoelen gaat kopen, kan je altijd tips en advies vragen aan de verkopers. En we raden je altijd een ding aan en dat is om tuinstoelen zeker en vast te testen! Het is belangrijk dat je hier voor een langere tijd even in gaat zitten, zodat je weet dat ze goed zitten. Verkopers hebben hier geen problemen mee.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist