Een hek om je tuin

Een hek om je tuin

Een hekwerk heeft geen onderhoud nodig en daarom vervangen mensen steeds vaker een schutting door een hekwerk. Dat is niet de enige reden want een hekwerk is open terwijl een schutting gesloten is. Een gesloten schutting geeft toch een wat opgesloten gevoel en dat heb je met een hekwerk niet. Hekwerken zijn er in diversen hoogtes en alle hekwerken kunnen worden afgesloten met een tuinpoort. In zowel een achtertuin als een voortuin kan een tuinpoort worden geplaatst. In de achtertuin is dit een tuinpoort die moet zorgen voor de veiligheid. Hier zou je het beste kunnen kiezen voor een wat hogere poort met spijlen. Deze zijn optimaal voor de veiligheid omdat er niet snel overheen geklommen kan worden. Voor een hekwerk met een poort aan de voorkant kun je kiezen uit diverse soorten poorten. Een poort moet passen bij je woning en het hekwerk!

Een hekwerk in plaats van een schutting:
 

De houten schutting of heg maakt steeds vaker plaats voor een hekwerk van een hekwerk specialist. Een open hekwerk is één van de meest verkochte hekwerken aan particulieren op dit moment. Een open hekwerk kun je namelijk makkelijk laten begroeien. Zo kun je op plaatsen waar je dat wilt privacy creëren en op anderen plaatsen toch een doorkijk maken. Een heg moet worden bijgehouden en een schutting moet je om de zoveel jaren opnieuw schilderen terwijl een hekwerk onderhoudsvrij is. Een vuil hekwerk kun je afspuiten of met een sopje schoonmaken. Een hekwerk is gemaakt van stevig staal waardoor het hekwerk een lange levensduur heeft, bovendien kun je het aan verschillende hoogtes aanpassen. Zo kan het hekwerk om de achtertuin hoger zijn als het hekwerk van je voortuin. Heb je een garage dan kun je voor de garage een dubbel (automatisch) openslaand hek plaatsen.

Een hekwerk met poort voor je tuin of om je bedrijfspand:
 

Een hekwerk wordt gebruikt om iets af te bakenen. Of dat nu een tuin is, een dierenverblijf of een bedrijfspand, met een hekwerk zorg je ervoor dat niemand er zomaar in- of uit kan. Er zijn veel verschillende hekwerk soorten van sierlijk tot robuust. Dat laatste is ideaal voor een bedrijfspand. Met een hoog hekwerk voorzien van een goed af te sluiten poort voorkom je dat mensen je bedrijf betreden wanneer je dat niet wilt. Sierhekwerk of een wat eleganter of strak hekwerk is ideaal om mensen uit je tuin te weren. Wil je ook een hekwerk plaatsen? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je advies nodig dan kun je dit vragen aan de specialisten die alles weten van hekwerken en poorten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist