Delta-Pannakooi

De bal kan raar rollen

Wat in eerste instantie begon als bijzaak is inmiddels uitgegroeid tot een op zichzelf staand bedrijf in pannakooien genaamd ‘Delta-pannakooi’. Ondanks dat wij gevestigd zijn in het Zeeuwse ‘s-Gravenpolder, zijn wij werkzaam door heel Nederland. Sport en spel zijn immers niet plaatsgebonden! Ons doel is dat jongeren meer gaan sporten en dat ze weer plezier hebben in de buitenlucht, want de nieuwe generatie zit steeds meer achter het beeldscherm.

Wij werken nauw samen met een internationale fabrikant. Hierdoor staan wij garant voor het leveren van een duurzame PANNAKOOI® van top kwaliteit. Delta-Pannakooi is gespecialiseerd in de verkoop, advies en aanleg van pannakooien. Delta-Pannakooi staat garant voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden veilige valondergronden aan, uitgerust met shockpads en/of lava (Stabiel en waterdoorlatend).

Er is geen leeftijdsgrens in sportieve recreatie. Met behulp van de pannakooi proberen wij jong en oud te stimuleren om meer naar buiten te gaan. Pannakooien zijn er in verschillende vormen en maten. Zo hebben wij voor alles en iedereen een passende pannakooi in onze webshop. De pannakooien zijn interessant voor sportverenigingen, speeltuinen, scholen en gemeentes. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange specialisatie de kooi ook voorzien van kunstgras!

Deze pannakooi leent zich voor meer dan enkel het spel Panna, zo kan er bijvoorbeeld ook voetbal of trefbal in gespeeld worden. Doordat de pannakooi inmiddels voor meerdere activiteiten bruikbaar is, heeft de pannakooi uiteraard meerdere benamingen. De één noemt het sportkooi en de ander weer een voetbalkooi, maar waar het uiteindelijk om gaat is een speelomgeving dat veilig buitenspelen mogelijk maakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist