De tuintrend van dit moment

Laat kunstgras leggen

Steeds meer mensen kiezen er voor kunstgras in de tuin. Dit is niet verwonderlijk, want kunstgras heeft erg veel voordelen ten op zichten van echt gras. Voor al in het onderhoud scheelt het enorm veel tijd. Je hoeft natuurlijk nooit meer te maaien, sproeien of bemesten. Hierdoor houd je veel tijd over voor andere klusjes in de tuin of juist om te luieren en te genieten van je kunstgrasgazon. Dit kan heel goed, want niet alleen is het erg zacht, het huidige kunstgras is niet meer te onderscheiden van echt gras. Sterker nog: kunstgras blijft veel mooier. Een van de grote voordelen is namelijk dat het niet verkleurt, geen droge plekken vertoont en dus altijd fris en groen blijft. Met kunstgras is je eigen gras echt groener dan dat van de buren.

Overal kunstgras
Een balkon of dakterras wordt al snel saai en grijs. Ook in dit geval is kunstgras de perfecte oplossing, want het ‘groeit’ waar echt gras dat niet kan. Met een paar mooie tuinmeubelen en bloempotten creëer je snel en eenvoudig een groene oase. Een ander groot voordeel van kunstgras is dat het geen last heeft van algvorming. Je hoeft na de winter het dakterras ook dus niet af te spuiten, zoals je dat bij tegels of houten vlonders wel zou moeten doen. Misschien heb je wel een dak wat nooit gebruikt wordt. Dan is het nu een mooi moment om je te laten inspireren door kunstgras!

Kunstgras is er in veel verschillende soorten en maten. Laat je daarom goed adviseren. Bij Buitengewoonkunstgras vind je informatie over alle soorten kunstgras en tips over aanleg en onderhoud.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist