De Tuinen van Appeltern

Veiling van tuinspullen

Zaterdag 3 mei is er in Appeltern weer de jaarlijkse veiling van tuinzaken die vrijgekomen zijn door allerlei renovaties en nieuwe tuinaanleg. Iedereen kan meebieden op terrassen, meubels, planten, accessoires en niet-alledaagse decoraties.

De Tuinen van Appeltern werkt samen met bijna alle Nederlandse fabrikanten van tuinmaterialen en ook tientallen kwekers. Elk jaar weer moeten daarom de nieuwste trends worden ingepast in de meer dan 200 verschillende tuinen. Daarvoor wordt de inrichting aangepast of soms ook compleet vervangen. Alles wat daarbij vrijkomt krijgt een tweede leven elders in het park of wordt als veilingstuk ingebracht op de jaarlijkse veiling.

Een goed doel
Eigenlijk is de tuinspullenveiling gewoon een gezellig feestje. Het gaat helemaal niet om grote bedragen. Het opbieden gaat meestal maar met één of twee euro, maar is daarom niet minder spannend. Voor een prikje gaan tuinliefhebbers vrolijk met hun aanwinst naar huis. Veilingmeester Ben van Ooijen vertelt de verhalen achter de objecten de opbrengst gaat naar diverse goede doelen. Al met al een compleet duurzame gebeurtenis, waarbij recycling en tuingeluk hand in hand gaan. De fabrikanten vinden het helemaal geweldig dat hun producten twee keer dienst doen.

Programma
Bezoekers van De Tuinen van Appeltern kunnen vanaf 10.30 uur de veilingitems bekijken. Tussen 12.00 en 13.00 uur kunt u zich inschrijven en ontvangt u een veilingkaart. Om 13.00 uur gaan de eerste items onder de hamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinieren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist