De tuin goedkoop inrichten

en opknappen

Wil je dit jaar de tuin opknappen, maar liever niet te veel geld uitgeven? Geen probleem! Met de tips uit dit artikel kun je de tuin inrichten en opknappen voor een klein budget. Bijvoorbeeld door de handen uit de mouwen te steken en zelf de decoratie te maken of door altijd op de hoogte te zijn van de beste loungebank aanbieding. Welke tips ga jij toepassen?

Tip 1. Koop tuinmeubelen in de aanbieding

Luxe tuinmeubelen zijn een geweldige aankoop, maar kunnen al snel boven je budget liggen. Toch raden we aan om niet zomaar de goedkoopste loungeset aan te schaffen. Vaak zijn deze tuinmeubelen van lage kwaliteit en hebben ze een korte levensduur. Kies daarom liever voor hoogwaardige producten uit de outlet. Neem regelmatig een kijkje op de tuinset aanbieding pagina van Latour Tuinmeubelen om zeker de zijn van een goede deal én een goed product.

Tip 2. Gebruik winterharde planten

Koop zo veel mogelijk winterharde planten zodat je er langer dan één seizoen van kunt genieten. Op lange termijn ben je zo minder geld kwijt aan nieuwe planten. Je kunt het eventueel aanvullen met goedkope fleurige bloemen in een bloembak.

Tip 3. Ga voor kunstgras

Gras is relatief goedkoop in aanschaf, maar heeft erg veel onderhoud nodig. De kosten hiervan kunnen onbewust flink oplopen. Na een veel te koude winter of hele hete zomer is het gazon vaak alweer toe aan vervanging. Overweeg daarom om kunstgras aan te leggen. Het is een investering waar je nog jaren lang plezier van kunt hebben.

Tip 4. Kies voor tweedehands tegels

Wil je een mooi terras aanleggen? Koop dan niet direct nieuwe terrastegels. Ga eerst online op zoek naar de tweedehands opties. Vaak verkopen mensen een groot aantal tegels voor een kleine prijs.

Tip 5. Maak dingen zelf

Ben je een echte klusser of vind je het leuk om creatief aan de slag te gaan? Maak dan een aantal tuinaccessoires of meubels zelf! Zoek bijvoorbeeld een stappenplan op voor een mooie bloembak, maak een aantal vogelhuisjes om de schutting mee op te fleuren of creëer zelf een plantenborder met oude grote stenen.

Tip 6. Bepaal van tevoren het budget

Voordat je aan de make-over begint, is het verstandig om het budget te bepalen. Geef jezelf een maximum bedrag om uit te geven en houd alle uitgaven goed bij. Als je een duidelijk overzicht hebt van de kosten, geef je minder snel geld uit!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist