Bacsac outdoorcollectie 2014

Color blocking in de tuin

De outdoor collectie voor 2014 van BACSAC® is een feit. De BATYLINE® collectie is uitgebreid met 3 frisse kleuren voor color blocking in de tuin, op het balkon of terras.De nieuwe items zijn net als alle andere gekleurde items gemaakt van BATYLINE® (buitenkant) en een technisch meerlaags niet geweven vilt (binnenkant). Dit stevige materiaal is net als het ‘classic’ geotextiel vuilafstotend en duurzaam. Tevens is het vorst -en UV-bestendig is, maar ook waterdoorlatend en ademend en behoudt hiermee de natuurlijke balans in de zak. BACSAC® is 100% recyclebaar. De nieuwe collectie is uiteraard ook draagbaar, opbouwbaar en heel belangrijk…vanaf dit jaar verkrijgbaar in ALLE bestaande modellen en maten van BACSAC® (van 3 liter tot 570 liter).

BACSAC - NATUUR IN EEN TAS
Een unieke, innovatieve variant op de gevestigde plantenpot of bloemenbak. Creëer zelf breedte, hoogte en diepte in de tuin/op het terras of leg een eigen mobiele ecologische moestuin, kruidentuin of bloementuin aan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinieren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist