3 keer het gezondste buitenspeelgoed

voor kinderen (en volwassenen)

Buitenspelen is gezond. Het is belangrijk dat kinderen het hele jaar door elke dag minimaal een half uurtje buitenspelen. Zo blijven ze niet alleen in beweging, maar zo doen ze ook de nodige vitamine D en frisse lucht op. Zorg er dus voor dat je kinderen genoeg te spelen hebben, zodat ze graag eventjes naar buiten gaan. Met onderstaande speelgoedtips zit je altijd goed als je op zoek bent naar een gezonde manier van buitenspelen.

Een trampoline
Een trampoline is niet meer weg te denken in de gemiddelde Nederlandse achtertuin. En terecht. Het is gezond en leuk. Ieder kind maak je blij met een trampoline, en papa en mama vinden het vaak ook nog leuk. Het is dus een leuke manier van bewegen, die geschikt is voor alle leeftijden. Een trampoline inground wordt ingegraven en is daardoor een stuk veiliger en fraaier om te zien. Bij Etantrampolines.com hebben ze een zeer ruim aanbod aan diverse trampolines.

Schommels voor jong en oud
Schommelen is heerlijk. Niet alleen voor kinderen, ook volwassenen vindt het vaak nog fijn om eventjes te schommelen. De zon op je huid, de frisse wind in je gezicht. Je hoeft echt geen kind te zijn om hiervan te genieten. Het maakt je hoofd leeg en neemt stress weg. Eventjes schommelen is dus hartstikke gezond. Je kunt kiezen voor een enkele schommel of bijvoorbeeld een nestschommel. Hierin kun je met meerdere personen heerlijk liggen. Ze zijn er in verschillende maten, zodat er voor iedereen wel een geschikte schommel te vinden is. 

Touwtje springen
Niet iedere tuin en ook niet elk budget is geschikt voor een trampoline of een schommel.  Als derde optie noemen we er daarom eentje die voor iedereen en overal geschikt is: een springtouw. Dit zorgt voor uren speelplezier en is ontzettend gezond. Het is een goede workout en daarom ook zeker geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Bovendien kun je met een springtouw prima alleen spelen, maar ook samen met vriendjes en vriendinnetjes is er genoeg lol mee te beleven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist