Verasol Highline Cube

Just living is not enough...

 

Met trots presenteert Verasol® de Highline CUBE, een terrasoverkapping die uw buitenruimte transformeert tot een leefomgeving waar meer mogelijk is. Meer comfort en meer ruimte bieden u de ultieme vrijheid.

De Highline CUBE is met recht een Highline. Strak en stijlvol design op hoog niveau. Een moderne veranda in twee inspirerende kleuren met een natuurlijk lichtinval voor optimaal comfort.

Deze exclusieve terrasoverkapping onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. Duurzaam geproduceerd van hoogwaardig recyclebaar aluminium. Onderhoudsarm en met een zeer lange levensduur, een beproefd Verasol® design.

“Just living is not enough... Highline CUBE”

Deze veranda heeft als opvallende kenmerken:
-Het innovatieve, robuuste ontwerp op 2 staanders
-Het kristalheldere glasdak met zijn natuurlijke lichtinval
-Geen zichtbare dakhelling

U heeft de keuze uit:
-
Diverse uitbreidingsmogelijkheden
-2 kleuren
-Luxe opties

Van aankoop tot oplevering:
Offerte op maatInmeten bij u thuisMontage door gecertificeerde vakliedenInclusief statische daklastberekening100% op uw maat gema

Wilt u meer weten over de Highline CUBE veranda? Kijk dan snel bij de 5 sterrenspecialisten en ontvang uw offerte op maat!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist