Vaste Terrasoverkappingen van Luxaflex

Comfortabel buiten leven

Met de introductie van Luxaflex® Casa heeft Luxaflex® voor het eerst vaste terrasoverkappingen in het assortiment. De stijlvolle en elegante constructie van de Luxaflex® Casa creëert een ideale balans tussen binnen en buiten. De terrasoverkapping is bestand tegen alle weersomstandigheden en geschikt voor alle seizoenen. De Luxaflex® Casa kan bijvoorbeeld een sneeuwbelasting van 70 kg/m2 weerstaan, iets dat met het weerbeeld van de afgelopen winter geen overbodige luxe is. Natuurlijk wordt de Luxaflex® Casa geheel op maat gemaakt.

Een vaste terrasoverkapping vergroot de woonruimte en vormt een verlengstuk van de woning. Bij de Luxaflex® Casa zijn vrijwel geen schroeven zichtbaar en de terrasoverkapping is daardoor strak en stijlvol afgewerkt. De combinatie van gelaagd glas en aluminium zorgt voor een stevige en stijlvolle constructie. Het is zelfs mogelijk om LED-verlichting aan te laten brengen in de constructie, zodat je ook ’s avonds nog heerlijk ‘buiten’ kunt zitten.

De Luxaflex® Casa wordt volledig op maat gemaakt en heeft een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 4 meter. De constructie kan worden voorzien van een extra ondersteuning door het plaatsen van een extra paal, waardoor breedtes van meer dan 6 meter mogelijk worden. Ideaal dus bij bredere gevels. Voor elke stijl woning heeft Luxaflex® een passende terrasoverkapping, de Luxaflex® Casa is namelijk in twee verschillende uitvoeringen leverbaar: Casa Classic en Casa Modern.

De Luxaflex® Casa is met behulp van andere producten uit het Luxaflex® assortiment eenvoudig en stijlvol af te sluiten. Zo kan de terrasoverkapping aan de voorzijde afgesloten worden met glazen paneeldeuren. Bij de zijkanten kan gekozen worden voor een complete zijwand of voor een spie met daaronder een windvast ritsscreen Beaufort® (zie afbeelding hieronder). Zo wordt er een windstil plekje gecreëerd op het terras. Ook is het mogelijk een heater aan te brengen zodat de temperatuur ook in de winter aangenaam is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist