Solarlux terrasoverkappingen

Schuiven of vouwen

Een glazen achtergevel of serre zorgt voor een zee aan licht in de woning. Het gevoel van ruimte wordt verder vergroot wanneer de glazen wand bij mooi weer open kan. Hier zijn twee systemen voor beschikbaar: vouwwanden en schuifsystemen.


Glazen vouwwanden
Solarlux vouwwanden bieden u de mogelijkheid de binnenruimte grootschalig te verbinden met buiten. Met een glazen vouwwand opent u de ruimte nagenoeg volledig en creëert u een naadloze overgang van uw woning naar de tuin. Een 5 meter brede vouwwand laat zich moeiteloos samenvouwen tot een pakket van 50 centimeter.

Schuifsystemen
Schuifsystemen zijn een interessant alternatief voor vouwwanden. De volglas schuifdeuren kunnen in 2-, 3- of 4-sporig loop- en geleidesysteem uitgevoerd worden. De ongeïsoleerde systemen kunnen toegepast worden onder een terrasoverkapping. Voor de gevel van een woning of een glazen aanbouw is een geïsoleerd systeem toepasbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist