Renson terrasoverkappingen

kleed zelfs de kleinste stadstuin aan

Tuinaankleding, terrasoverkappingen, designmeubelen voor outdoor, dat is toch vooral iets voor mensen met grote tuinen op het platteland. Toch? Think again, want met de juiste ingrepen tover je ook een kleine stadstuin om tot een waar paradijs.

De terrasoverkappingen van Renson kunnen op maat gemaakt worden. En dus zijn ze ook perfect om een knusse stadstuin mee aan te kleden. Om het hele jaar door (ja, ook bij regenweer, wind of een frissere dag) van de tuin te genieten, kan je schuifpanelen, glazen wanden, led-verlichting, bluetooth speakers en heaters toevoegen. Zo creëer je, in een omgeving waar ruimte schaars is, toch een 'extra buitenkamer', met de nodige schaduw op zonnige en beschutting op wisselvallige momenten. Mooi meegenomen: de waarde van je woning wordt meteen een heel stuk hoger.

Aanbouw
Geen grote tuin, maar wel een terras aan je achtergevel? Ga dan voor een aangebouwde terrasoverkapping. Je zit er niet alleen mee beschut (tegen zon, wind en regen) op je terras, maar tegelijkertijd zorgt deze er mee voor dat het binnen in huis op zonnige dagen niet te warm wordt. Aangebouwd tegen de gevel, heb je de keuze tussen een terrasoverkapping met hellend of met horizontaal design. Door de kantelbare lamellen open, halfopen of dicht te zetten regel je de hoeveelheid binnenvallend zonlicht naar wens.Eyecatcher
Toch een tuin waar plaats is voor een vrijstaand model? Ook dat kan perfect, op maat. De horizontale designs van de Camargue en Algarve-collectie zijn de ideale terrasoverkappingen voor een classy eyecatcher op een zonnige plaats achterin de tuin.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist