Renson overkappingen

integreren in bestaande constructie

Bij de aankoop van een terrasoverkapping is het vaak kiezen tussen aanbouw of vrijstaand. Maar er is ook een derde optie: een overkapping integreren in een bestaande constructie. Ideaal voor renovatie, maar evengoed bij nieuwbouw.

Bestaande constructie
Iedere bouwsituatie is anders. Het ene terras vraagt een aanbouwoverkapping, terwijl een andere tuin meer geschikt is voor een vrijstaand model. Maar ook in een vaste constructie aan het huis kunnen de daklamellen van een overkapping ingebouwd worden.

De terrasoverkappingen van Renson worden altijd op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. De vrijheid van maatwerk laat toe om lamellendaken te integreren in een vaste structuur.

Lamellendaken van Renson kunnen tot op de millimeter op maat gemaakt worden, dus perfect integreerbaar in vaste structuren.

Beton, hout of andere constructies
Het grote verschil met aanbouw of vrijstaande modellen is dat er geen nieuwe structuur gebouwd wordt. De Aero Line van Renson is een reeks lamellendaken die naadloos integreren in betonnen, houten of andere constructies. Zo ontstaat er een horizontaal zon- en waterwerend dak met kantelbare lamellen, perfect geïntegreerd in het ontwerp van je huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist