Renson

Vijf trendkleuren voor je buitenruimte

We besteden veel tijd aan de inrichting van ons interieur. Welke kleur gebruiken we voor de muren? Past die wel bij de meubels? Gaan we voor contrast of een zachte look? Maar waarom zouden we niet evenveel tijd steken in de aankleding van buitenruimtes? Zeker nu die steeds vaker het verlengde vormen van het interieur. Om een houvast in de vele variaties te bieden, helpt Renson je op weg.

Terrasoverkappingen van Renson zijn eindeloos personaliseerbaar. Alle kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk, zonder aanvullende kosten. Neem daar nog de talloze opties bij (zoals led-verlichting, doekzonweringen of schuifpanelen) en de combinaties zijn onbeperkt. Omdat kiezen uit zo'n gigantische aanbod niet makkelijk is, stelde Renson vijf moodboards op, gebaseerd op vijf sferen. Zie het als een 'styling pack' zoals die je ook bij de keuze van een auto vooruit helpt. Deze vijf 'presets' helpen je alvast op weg naar de terrasoverkapping van je dromen. Volgend jaar volgen nog extra 'adviespakketten' als deze.

Black & White
Zwart is helemaal terug als trendkleur - denk maar aan dé kleur bij uitstek voor buitendeuren- en ramen - en dan vooral in combinatie met het contrasterende wit. Terwijl het zwart zorgt voor een eigentijds gevoel, geeft het wit een zekere strakheid. Kies bijvoorbeeld voor zwarte lakkleur voor het kaderwerk en breek met witte lamellen of Fixscreen-doeken.

Crystal
Grijs hoef niet per se synoniem te zijn voor 'saai'. Integendeel, als het over inrichting gaat is grijs het nieuwe beige: het past overal en met alles. Met de juiste grijstinten creëer je een warme en tijdloze look. Ga voor de combinatie tussen donker- en lichtgrijs voor meer diepte of kies voor tinten die dichter bij elkaar liggen om een rustiger geheel te vormen.

Natural
De hang naar natuur is misschien wel dé trend van de laatste jaren. We halen massaal planten in huis, bloemenprints en groentinten domineren de decoratieve elementen. En waar kan je beter de natuur laten doorleven dan in je buitenruimtes? Groen, greige en beige tinten vormen de basis. Werk af met houten elementen om de natuurlijke look compleet te maken.


Sahara
De zoektocht naar exotisme brengt niet alleen oosterse invloeden, maar ook uit de Arabische landen nemen we stijlelementen over. Zandtinten, caramel, ecru en zachte bruintinten zijn hier de hoofdkleuren. Dromen van duizend-en-één-nacht in een zacht en warm kader.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist