Markilux 8800

Een schitterend strak design

De Markilux 8800 is bekroond met een product design award voor uitstekende productdesign en kreeg bovendien een speciale vermelding bij de German Design Awards. Het heeft een prachtige vormgeving. De uitstraling is natuurlijk belangrijk, maar in de praktijk hebt u er toch meer aan dat uw zonwering perfect functioneert.  

Een boven glas zonwering voor uw overkapping heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld dat het doek bij zeer hoge tempraturen niet alleen uw tempratuur binnen aangenaam houdt, maar juist doordat de zonwering aan de buitenkant boven het glas dak gemonteerd is ook uw veranda zelf beschermt. De profielen van de overkapping, vooral als ze in wat donkerdere kleuren gespoten zijn, kunnen in de volle zon heel heet worden. Hierdoor kunnen de profielen van de overkappingen vervormen. Ook de kunststof raamprofielen hebben te leiden. Met de Markilux 8800 blijven dus niet alleen uzelf en uw gasten, maar ook uw overkapping in topconditie.

Eén doek heeft een oppervlakken tot 36 m² (met tracfix maximaal 30 m²) van schaduw te voorzien. Twee onafhankelijk werkende speciale gasdrukveren zorgen voor een permanente doekspanning, waardoor het doek mooi strak blijft zitten. De Markilux 8800 heeft een ronde cassette en vierkante geleiders die mooi aansluiten bij de meeste serre- en veranda-profielen.

Wenst u meer informatie hierover? Neemt u dan even contact op met een van onze specialisten. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist