Solatube Daglichtsystemen

Voor meer daglicht


De originele Solatube® daglichtsystemen bieden met de meest geavanceerde technologieën op het gebied van daglicht een wereldwijd ongeëvenaarde hoeveelheid puur daglicht voor de verlichting van anders donkere ruimten.

 

 

Het merkgebonden reflectiemateriaal Spectralight® Infinity weerkaatst maar liefst 99,7% van het opgevangen licht naar binnen. Of het nu om een woning, een kantoor of een magazijn gaat, Solatube heeft een passende oplossing. De te verlichten ruimte hoeft niet direct onder het dak te liggen: de Solatube systemen zijn te verlengen tot maar liefst 10 meter. Met keuze uit verschillende plafondafwerkingen zijn de Solatube systemen aan ieder interieur aan te passen. Ook is er voor nagenoeg ieder daktype een oplossing beschikbaar.
Solatube daglichtsystemen worden in de Benelux geïmporteerd door Techcomlight B.V., en geleverd inclusief een uitgebreide installatie-instructie en garantiecertificaat.
Neem alleen genoegen met het beste: kies voor Solatube!

Kijk voor meer informatie op: www.techcomlight.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Solatube daglichtsysteem?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist