Zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo

kiest voor Auping

De Nederlandse beddenfabrikant Auping voorziet Ranomi Kromowidjojo, Europees- en wereldkampioene zwemmen, de komende jaren van een goede nachtrust. De meervoudig medaillewinnares tekende onlangs een sponsorovereenkomst met de beddenfabrikant uit Deventer.Kromowidjojo won in 2010 vier keer goud op de EK kortebaan en drie keer goud op de WK kortebaan. De talentvolle Nederlandse zwemster wil topprestaties leveren op het aankomend WK langebaan in Shanghai en de Olympische Spelen in Londen volgend jaar. Een goede nachtrust en een kwalitatief goed bed zijn daarbij zeer belangrijk, onderkent Kromowidjojo. "Goed slapen is een belangrijk onderdeel van mijn training. Om een topprestatie te kunnen neerzetten, moet je je fit en uitgerust voelen. Het is daarom logisch om voor Auping te kiezen. Het is een Nederlands kwaliteitsmerk dat hoge eisen aan zichzelf stelt en dat past goed bij mij."

Kromowidjojo is onlangs in de Auping fabriek in Deventer geweest. Ze was op zoek naar het ideale bed voor haar lichaam en liet zich daarom goed voorlichten over de verschillende typen bedden. Ook kreeg ze te zien hoe de bedden worden gemaakt. "Ik ben erg blij met het advies dat ik kreeg over het bed en matras die het meest geschikt voor mij zijn," aldus Kromowidjojo. "Het was erg interessant om te zien hoe de bedden worden gemaakt. Bijzonder ook, dat Auping na al die jaren nog steeds in Deventer zijn bedden produceert."

Topsport en goed slapen
"Voor een jonge, ambitieuze topsporter is een goede nachtrust onontbeerlijk. Een bed dat de juiste ventilatie, ondersteuning en drukverlaging biedt, is zeer belangrijk voor een gezond, vitaal en uitgerust lichaam," aldus Marjan Reitsma, communicatiemanager bij Auping.

Eerder dit jaar werd Auping gevraagd bedden te leveren voor het nieuwe sporthotel voor internationaal schaatstalent in Inzell. "We zijn er trots op dat topsporters zoals Ranomi voor Auping kiezen," zegt Reitsma. "Ranomi is een grote kanshebster op goud tijdens het aankomend WK en de Olympische Spelen. Als wij ons steentje kunnen bijdragen om die kans nog eens te vergroten, dan doen we dat graag. Ranomi past goed bij ons merk, ze is de verpersoonlijking van waar wij voor willen staan: Nederlandse kwaliteit met internationale allure."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist