Zwemkampioene Ranomi Kromowidjodjo

deelt bedgeheimen op Woonbeurs

Waar slaap jij voor? Wat betekent taperen en hoeveel uur slaap heeft een mens nodig? Het zijn een paar vragen waarmee zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo de bezoekers van de Auping-stand op de Woonbeurs in Amsterdam Rai verraste.Duizenden bezoekers konden afgelopen zaterdag genieten van de activiteiten die Ranomi samen met beddenfabrikant Koninklijke Auping hield. Zo konden aanwezigen deelnemen aan de 'Bedweterquiz'. Door het juist beantwoorden van vijf vragen over de nachtrust maakten deelnemers kans op diverse prijzen. Uiteraard konden bezoekers op de foto met Ranomi, vroegen ze haar het hemd van het lijf en kregen ze een kijkje achter de schermen van het leven van de zwemster. Daarnaast maakt iedereen die op de Auping-stand via een invulkaart antwoord geeft op de vraag waar hij of zij voor slaapt kans op een Match London, het bed waar de Nederlandse zwemkampioene zelf ook in slaapt.

Fit en uitgerust
Ranomi kijkt met veel enthousiasme terug op een dynamisch weekend: "Het was erg leuk om op een simpele en speelse manier heel wat kennis over het belang van goed slapen te delen met het publiek. Goed slapen zorgt voor een gezond, vitaal en uitgerust lichaam en is belangrijk voor iedereen. Daarom is taperen een vast onderdeel van mijn training. Taperen is na de training tot rust komen en je helemaal ontspannen. Om een topprestatie te kunnen neerzetten, moet je je fit en uitgerust voelen en is deze ontspanning voor mij noodzakelijk."

Behind the scenes...
Naast een quiz en fotomomenten met Ranomi konden bezoekers van de Auping-stand kijken naar de filmproductie 'Ranomi behind the scenes', waarin zij vertelt over haar bezigheden buiten de training.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist