Wonderland Boxspring

Sl5 Continental

De keuzevrijheid en het comfort maken de SL5 Continental bijzonder.

Wonderland boxspring

Het bed bestaat uit in totaal twee lagen veren, die u samen een fantastisch comfort bieden. Door een instelbare heupzone waardoor u uw bed aan uw lighouding en lichaam kunt aanpassen heeft u een geweldig ligcomfort. Hierdoor ligt u stabiel en goed in het bed, terwijl uw lichaam onbehaaglijke drukpunten vermijdt.

 

Met de gepatenteerde kantstabiliteit van Wonderland kunt u net zo veilig en behaaglijk op de rand van het bed slapen als verder naar het midden toe. Alle stoffen zijn gemakkelijk afneembaar zodat ze kunnen worden gewassen, waardoor u altijd verzekerd bent van een schoon, behaaglijk bed om in te slapen. De Comfort topmatras heeft een kern van natuurlatex en wordt geleverd met een zomer- en een winterzijde.

Als u echt lekker wilt slapen is een persoonlijk advies en de juiste begeleiding essentieel. Als u er voor kiest om bij een van onze 5-sterrenspecialisten te informeren, weet u zeker dat u goed wordt geholpen.

Kijk voor meer informatie op https://nl.wonderlandbeds.com/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wonderland?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist