Wonderland

Totale ontspanning

Slapen in een Wonderland bed staat voor totale ontspanning. Dit komt doordat het bed in verschillende instelbare zones is verdeeld, waardoor het aan je lighouding en lichaam aangepast kan worden. Daardoor lig je stabiel en goed in het bed, terwijl het lichaam onbehaaglijke drukpunten vermijdt. Met de gepatenteerde kantstabiliteit van Wonderland kunt u net zo veilig en behaaglijk op de rand van het bed slapen als verder naar het midden toe.Over Wonderland:
Uit onderzoek blijkt dat mensen bij voorkeur op hun zij te slapen. Daar hebben ze bij Wonderland rekening mee gehouden. Door de bedden en matrassen in verschillende zones te verdelen – allemaal met een verschillende zachtheid en soepelheid – krijg je een optimale slaaphouding en ervaar je totale ontspanning. Ieder Wonderland bed heeft vijf unieke kenmerken: instelbare stevigheid en schouderzone, stabiele kanten, een omkeerbaar matras en bij 60°C wasbare stoffen. Alle topmatrassen worden geleverd met een winter- en zomerzijde.

 

Kijk voor meer informatie op https://nl.wonderlandbeds.com/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wonderland?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist