VISPRING LANCEERT DE ‘VICTORIA’

EEN LIMITED EDITION DESIGN

Luxe Britse beddenmaker Vispring lanceerde het nieuwe ‘Victoria’ bed op IMM in Keulen, Duitsland (16 - 22 januari 2017). Het Victoria bed combineert de nieuwe Victoria matras en de Prestige boxspring met het Victoria hoofdbord voor een elegante, stijlvolle en luxe uitstraling.  

De Victoria matras wordt handgemaakt door ervaren vakmensen en biedt ultiem comfort op basis van een exclusieve constructie van een laag met de hand geneste veren in calicopockets van het beste vanadiumstaal, omgeven door weelderige lagen 100% Platinum gecertificeerde Britse fleecewol, katoen en Brits paardenhaar van de paarden uit de heuvels en heidevelden van Noord-Engeland. Brits paardenhaar is een vezel met ongekende veerkracht die optimale luchtventilatie garandeert voor een hele nacht maximaal comfort.

Het Victoria hoofdbord heeft een rechthoekige vorm met grote horizontale panelen. Het is vervaardigd van een geraffineerde mix van katoen en linnen tijken. De sobere lijnen bieden een perfect design voor een eigentijds interieur. Het Victoria bed is beschikbaar in een exclusieve selectie van 10 stoffen en garandeert ongeëvenaarde luxe en ultiem comfort voor een perfecte nachtrust.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist