Vispring Gate

Exclusief hoofdborddesign van Staffan Tollgård

Vispring, de Britse fabrikant van luxe bedden, werkte samen met de prijzenwinnende interieurdesigner Staffan Tollgård aan het ontwerp van het exclusieve ‘Gate’ hoofdbord.

Het prachtige ontwerp is geïnspireerd op de locatie van de Vispring fabriek in Plymouth. Staffan verklaart: “Ik keek naar de thuisbasis van Vispring om inspiratie op te doen en zag een zee aan mogelijkheden. Gate werd geïnspireerd door de plaatselijke omgeving en de natuur van het prachtige Devon; het hoofdbord doet denken aan de houten hekken en poortjes die de talloze vee- en schapenboerderijen in de buurt omheinen. Rechte lijnen met eenvoudige functies leiden vaak tot de meest bevredigende producten.”

Net als alle andere Vispring bedden is de Gate handgemaakt door ervaren vakmensen in Plymouth die de beste materialen gebruiken. Gate wordt hier getoond in kiezelgrijs Glazig Linnen uit de Timeless Stoffencollectie. De stof is gemaakt van 100% Belgisch linnen, een exclusiviteit van Vispring.

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist