vispring boxspring

Baronet Superb

De ultieme luxe boxspring wordt bij ViSpring gemaakt. Ieder bed wordt namelijk geheel volgens de wens van de klant gemaakt. Want alleen op die manier kunnen wij onze belofte van een perfecte nachtrust waar maken. Ieder mens is namelijk anders. Dus waarom zouden onze bedden dan hetzelfde moeten zijn? De een is wat zwaarder, de ander meer tenger. Sommige mensen hebben last van de schouders. Terwijl anderen vaak draaien en keren. De Baronet Superb verenigt alle klassieke elementen van Vispring in één creatie. De verfijnde natuurlijke vullingen bieden uitstekende veerkracht en bijzondere ondersteuning en zijn tegelijkertijd vochtafvoerend voor een heerlijk verkoelende sensatie. De perfecte kennismaking met de wereld van Vispring.

Het verhaal van Vispring
De matrassen van Vispring worden met de hand gemaakt door deskundige vakmensen van de bedrijfsfabriek in Devon, met gebruik van 100% natuurlijke materialen die speciaal gekozen zijn vanwege hun uitstekende eigenschappen. Synthetische materialen ademen niet zoals katoen, zuivere Britse wol of bamboe. Aangezien we gemiddeld acht uur per nacht in ons bed doorbrengen, moet een matras comfortabel én ademend zijn, zodat u van een zuivere nachtrust kunt genieten. Daarom gebruikt Vispring een unieke mix van vullingen — de veren zijn het enige materiaal in een Vispring matras dat niet door Moeder Natuur gemaakt is.

Kijk voor meer informatie op https://https://vispring.com/nl-eu/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist