Vispring bedden

Carmina

Met de Carmina verrijkt Vispring, de Britse fabrikant van luxe bedden, haar collectie met een nieuw type eigentijdse bedden.

De Carmina is ontworpen in samenwerking met product- en interieurdesigner Terence Mesguich Jacquemin van TMJ Design Studio en met de hand gemaakt door de vakmensen van Vispring. Het is een bed met een lager hoogteprofiel. De boxspring die ontworpen is als aanvulling op de matras, heeft speciale veren aan de oppervlakte die een verhoogd comfort bieden voor een perfecte nachtrust.

De Carmina is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een modern bed met zuivere lijnen. Het heeft geen zichtbare naden omdat het gemaakt is van een doorlopende structuur van FSC-gecertificeerd, Scandinavisch hout met een geïntegreerd hoofdbord. De naadloze hoeken en de speciale strakke, verchroomde poten zijn kenmerkend voor een minimalistische look. De traditioneel afgewerkte randen gaan vrijwel onzichtbaar in elkaar over en laten alleen smalle, rechte lijnen zien.

Net als alle andere Vispring bedden is de Carmina handgemaakt door ervaren vakmensen die alleen de beste natuurlijke materialen gebruiken. Dit model kan bekleed worden met alle stoffen uit de lokale Vispring Stoffencollectie en de Timeless Stoffencollectie of elke andere stof van uw keuze.

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist