Vispring bedden

Opent Flagshipstore in Amsterdam

Het afgelopen weekend opende de luxe Britse beddenfabrikant Vispring haar nieuwste flagship store aan het Gelderlandplein in Amsterdam. In samenwerking met beddenspeciaalzaak Bröring biedt Vispring een showroom van 180m2 met een unieke slaap experience. Het is daarnaast een van de grootste showrooms van Vispring in Europa.

Beddenspeciaalzaak Bröring, een vijfentachtig jaar oud familiebedrijf dat ruim twintig jaar ervaring heeft met de verkoop van Vispring bedden, biedt onderdak aan de nieuwste flagship shop-in-shop van de luxe beddenfabrikant. Het afgelopen weekend vond de officiële opening plaats, waarbij een slaapexpert en ervaren ‘side-stitcher’ aanwezig waren om de aanwezigen te laten zien hoe een Vispring bed op ambachtelijke wijze worden vervaardigd en daarmee volledig op het lijf van de slaper is geschreven. In de showroom worden elf verschillende Vispring bedden gepresenteerd. Daarnaast biedt de flagship store een unieke slaap experience waarbij de bezoeker een echte slaapkamer binnenstapt.Barry Doornewaard van Bröring ziet de samenwerking met Vispring voor de experience store als een logische stap. “Ondanks dat de beddenbranche vrij conservatief is, proberen wij continu vooruit te kijken en grenzen te verleggen. Samenwerkingen met designers zoals Piet Boon en Eric Kuster zijn voor ons geen onbekend terrein. Ook zijn wij een van de weinige beddenzaken waarbij klanten een kijkje mogen gaan nemen in de fabriek. Een experience store past bij de vraag van klanten die op zoek zijn naar een luxe en handgemaakt bed .”

De flagship store van Vispring is geopend aan het Gelderlandplein 101-111 te Amsterdam. 

Over Vispring
Volgens Vispring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Want de dag na een fijne Vispring nacht zit boordevol potentieel, emoties en positieve energie. Alle Vispring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen super comfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk ‘op het lijf’ geschreven is.

Vispring is opgericht in 1901 en exporteert tegenwoordig over de hele wereld. Het merk staat bekend als eerste beddenspecialist die een binnenveringsmatras met individuele pocketvering maakte. Daardoor veranderde de methode om bedden te produceren.

Vispring stapte nooit van zijn originele filosofie af: met het beste vakmanschap en superieure kwaliteitsmaterialen de fijnste bedden ter wereld maken. Daarom zijn Visprings luxebedden de enige keuze voor iedereen die echt het beste in het leven wil.

Kijk voor meer informatie op https://www.broring.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist