ViSpring bedden

Hoofdborden Perseus en Talita

De Britse fabrikant van luxe handgemaakte bedden start een samenwerking met de Franse ontwerper Terence Mesguich Jacquemin van TMJ Design Studio. Met de door hem twee nieuw ontworpen unieke hoofdborden Perseus en Talita slaat Vispring een nieuwe richting in. De borden laten sterke, architecturale lijnen zien en zijn afgewerkt met zachte, opvallende details die de nieuwe filosofie van Vispring rond ‘slaapkunst, levenskunst’ mooi weerspiegelen.Ontwerp Perseus
Terence Mesguich Jacquemin ontwierp met Perseus een opvallend hoofdbord waarin zacht, delicaat textiel en sterk, glanzend hout met rijke kleurtonen verwerkt zijn. Het contrast tussen het weelderige fluweel en de donkere, karaktervolle zijpanelen in gestreept Makassar ebbenhout maken het hoofdbord tot een ware blikvanger in de slaapkamer. De unieke look van Perseus is afgewerkt met Visprings nieuwe logo, geborduurd bovenaan het hoofdbord.

Vispring maakt al haar hoofdborden op maat; de stof en de grootte van het hoofdbord kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. 

Het ontwerp Talita
De elegante Talita geeft een slaapkamer vorstelijke allures. Stoere, verticale zijpanelen omhullen de slaper als het ware tijdens haar slaap. De fijne satijnglans van gladde stof creëert een vrouwelijke, serene sfeer en zorgt voor een perfecte balans met het opvallende en toch elegante architecturale design. De bies om de hoofdbordranden, welke getuigt van oog voor onberispelijk detail, maakt het geheel tot een uniek ontwerp. Ook dit hoofdbord is afgewerkt met Visprings luxueuze, geborduurde logo.

Bij de Talita kan de klant ook individuele accenten leggen naar eigen smaak en de stof en grootte van het hoofdbord zelf invullen.

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist