Speciaal voor klanten die op zoek zijn naar het comfort en de verfijning van verstelbare slaapsystemen, breidt Britse beddenmaker Vispring haar collectie uit met een nieuwe, moderne interpretatie van luxe verstelbare bedden: Topaz. Dit bed is hét antwoord op de vraag naar een matras met pocketveren op een verstelbare boxspring met een soepele en stille aandrijving.

 Topaz is geheel uitgevoerd in het vertrouwde design van Vispring en is een mooie weerspiegeling van het fijne vakmanschap en het gebruik van natuurlijke materialen wat u van Vispring gewend bent. De boxspring bevat unieke ingekapselde micro-springveren die zijn bedekt met vullingen van Platinum gecertificeerd Brits fleecewol, dat zorgt voor uitzonderlijke ondersteuning en comfort. De boxspring biedt een bijna oneindig aantal aanpassingsmogelijkheden dankzij de vijf panelen en vier scharnierpunten, die perfect samenwerken met de afstandsbediening of app op smartphones of tablets.

 Topaz is een prachtig en compleet gestoffeerd slaapsysteem dat verkrijgbaar is in een selectie stijlvolle stoffen uit de Timeless en Local stoffencollecties van Vispring. De sterke verstelbare boxspring heeft een elegant en hedendaags ontwerp en kan worden gecombineerd met vier speciaal ontwikkelde, luxe recliner-matrassen met pocketvering van Vispring: de Recliner Excellence, Recliner Superb, Recliner de Luxe en Recliner Elegance. Topaz is verkrijgbaar met verschillende poten en hoofdborden, zodat er altijd een variant is die mooi past bij uw eigen interieur.

 “We hebben het ontwerp en de prestaties van de verstelbare basis met Topaz naar een hoger niveau getild, zodat hij beter past bij een luxe slaapsysteem,” aldus Magali Castillo, global marketing director van Vispring. “We hebben klassieke lijnen gecombineerd met functionaliteit en op die manier bieden we kritische klanten het comfort van een verstelbaar bed, zonder in te hoeven leveren op design.”

 Het nieuwe verstelbare bed Topaz gebruikt moderne technologie om zich moeiteloos aan uw lichaam aan te passen en u comfort en ondersteuning te bieden in allerlei slaapposities, zonder dat u inlevert op de ongeëvenaarde kwaliteit en het comfort van een traditioneel Vispring bed. 

Het verhaal van Vispring
De matrassen van Vispring worden met de hand gemaakt door deskundige vakmensen van de bedrijfsfabriek in Devon, met gebruik van 100% natuurlijke materialen die speciaal gekozen zijn vanwege hun uitstekende eigenschappen. Synthetische materialen ademen niet zoals katoen, zuivere Britse wol of bamboe. Aangezien we gemiddeld acht uur per nacht in ons bed doorbrengen, moet een matras comfortabel én ademend zijn, zodat u van een zuivere nachtrust kunt genieten. Daarom gebruikt Vispring een unieke mix van vullingen — de veren zijn het enige materiaal in een Vispring matras dat niet door Moeder Natuur gemaakt is.

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist