Viking bedden

Zweeds vakmanschap, modern comfort

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. 25 jaar garantie op frame en veerbreuk kunnen we dan ook met een gerust hart geven. Met een deskundig oog voor detail hebben we een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor u samengesteld. Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van uw eigen bed.

TRADITIONEEL ZWEEDS VAKMANSCHAP MET MODERN COMFORT
Hoe uw bed van Viking beds of Sweden eruit komt te zien daarin bent u natuurlijk helemaal vrij. Maar design is zo veel meer dan alleen de buitenkant! Wij hebben dan ook zeer veel aandacht besteed aan zaken die niet direct zichtbaar zijn maar die u zeker zult voelen. Al onze bedden zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. Door het combineren van puur ambachtschap met nieuwe materialen hebben we bedden kunnen creëren die voorbij gaan aan het alledaagse. Met de wetenschap dat onze fabrieken in de provincie Småland staan, waar de inwoners geroemd worden om hun zuinigheid, mag het geen verassing zijn dat we nooit meer berekenen voor onze bedden dan nodig is.

VOL VAN DETAILS
U herkent een bed van Viking aan zijn vakmanschap. Het hoofdbord Elle is nauwgezet gecapitonneerd met 51 knopen. Onze handtekening onderaan is het kenmerk van onze kwaliteitsgarantie.

EEN GARANTIE VOOR GOEDE NACHTRUST
Uw nieuwe bed is een investering in vele toekomstige jaren slaapgenot. Indien u kiest voor een bed van Viking beds of Sweden bent u dan ook verzekerd van top kwaliteit, prachtige ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen. Al onze bedden ondergaan een grondige inspectie en worden uitvoerig getest alvorens ze worden uitgeleverd. Daarom zijn wij in staat tot het geven van 25 jaar garantie op frame en veerbreuk en 5 jaar op de motoren van onze verstelbare bedden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist