Vi-Spring

Magnificence Milano

Vi-Spring’s nieuwste creatie, gepresenteerd tijdens de “fuori salone “ in Milaan van 17 tem 22 april, is genoemd naar deze ‘stad der design’ : Magnificence Milano 2012

Hiermee benadrukt Vi-Spring de synthese van authentiek handwerk en hedendaags design, waar dit model voor staat.

Magnificence, afgeleid van het latijns “magnum facere”, of “iets groots doen” verwijst dan weer naar een king size bed dat garant staat voor pure luxe en ongeëvenaard comfort.

Het hart van de matras van dit model bestaat uit een dubbele laag unieke Vi-Spring pocketveren met vier windingen, die reageren op elke beweging van het lichaam en hierdoor de ultieme ondersteuning bieden. De matras heeft maar liefst 22 kg vulling van de fijnste natuurlijke materialen, bekleed met hoogwaardig wit zijde. Het Eccleston hoofdbord, een ontwerp van de Belgische designer Dirk Debbaut, is bekleed met de zachte wollen stof Blue Tartan in harmonie met de divans.

Wie op zoek is naar ultiem slaapcomfort en een prachtig design, vindt bij dit model zijn of haar gading. Slapen zal nooit meer hetzelfde zijn...

Kijk voor meer informatie op https://http://www.vi-spring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist