Vi-Spring luxe bedden

Majesty

Vi-Spring, de Britse fabrikant van luxe handgemaakte bedden, introduceert het meest luxe bed ontwerp uit de collectie: de Majesty. Het bed heeft maar liefst drie lagen pocketveren, dat zorgt voor uitzonderlijke luxe en comfort.

De Majesty
De Majesty matras wordt met de hand gemaakt in de Vi-Spring fabriek in Devon. De matras is voorzien van drie lagen van de voor Vi-Spring karakteristieke pocketveren, die een uitstekend comfort bieden. De veren van de Majesty worden apart in katoenen calicopockets geplaatst. Deze worden in een uniek honingraatmotief geschikt, wat zorgt voor een gladde, gelijkmatige afwerking. Doordat de matras is voorzien van zes rijen volledig met de hand geborduurde zijstiksels, wordt het lichaam over het volledige oppervlak correct ondersteund.

Gevuld met natuurlijke materialen
De Majesty wordt met de hand gevuld met luxueuze natuurlijke materialen, zoals ‘Platinum Certified’ zuivere Britse schapenwol, exclusieve Real Shetland Wool, het fijnste Europese paardenhaar, zijde en kasjmier. Deze zachte, ademende en duurzame vezels zijn ideaal voor de vulling van matrassen: natuurlijke materialen regelen niet alleen de lichaamstemperatuur, ze drijven ook vocht van het lichaam af, waarna het verdampt in de lucht. Zo blijft de slaapomgeving schoon, fris en hygiënisch.

Vijf lagen pocketveren
De Majesty matras in combinatie met de ‘President’ boxspring. De boxspring biedt nog twee bijkomende lagen pocketveren. Deze werken samen met de pocketveren in de matras om de hele nacht lang hetzelfde comfort en dezelfde ondersteuning te bieden. De basis van de boxspring is tevens gevuld met dezelfde natuurlijke materialen als de matras.

Over Vi-Spring
Volgens Vi-Spring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Alle Vi-Spring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen supercomfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk ‘op het lijf’ geschreven is.

Vi-Spring werd opgericht in 1901 en was de eerste beddenfabrikant die matrassen met individueel verpakte veren (‘pocketveren’) produceerde: een systeem dat een ware omwenteling veroorzaakte.

Vi-Spring is nooit van zijn oorspronkelijke filosofie afgestapt en heeft de productie van zijn unieke kwaliteitsbedden steeds gebaseerd op een combinatie van uitmuntend vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen. Vandaar ook dat Vi-Spring al meer dan 100 jaar de voorkeur geniet van mensen die het beste van het beste willen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist