Vi-Spring luxe bedden

uitbreiding assortiment

De Britse luxe beddenfabrikant Vi-Spring heeft op de prestigieuze IMM-beurs in Keulen twee nieuwe modellen geïntroduceerd: de Marquess Supreme en de Coronet Supreme. Deze modellen bevatten, zoals de andere modellen uit de Vi-Spring collectie, alleen 100% natuurlijke materialen en zijn volledig met de hand gemaakt.


De Marquess Supreme is uitgerust met twee lagen veren, van elk meer dan 350 veren/m² in ingenaaide pockets, en telt daarnaast ook drie rijen zijnaden. Het matras wordt met de hand gestoffeerd, waarbij een mengeling van de allerbeste natuurlijke materialen wordt gebruikt, waaronder lamswol, katoen en zijde. In de ‘dubbele veren' reeks, is de Marquess Supreme een steviger alternatief voor de comfortabele Tiara en Tiara Supreme modellen van Vi-Spring.

De Coronet Supreme is uitgerust met één verenlaag van meer dan 500 veren/m² in ingenaaide pockets en wordt gestoffeerd met pure lamswol en katoen. In de ‘enkele veren' reeks is de Coronet Supreme een perfect alternatief voor het Regal Supreme model van Vi-Spring.

Beide modellen bestaan, zoals alle Vi-Spring bedden, voor 100% uit natuurlijke materialen zoals katoen, kokosvezel, lamswol, kasjmier, mohair en zijde. De nieuwe modellen bevatten geen paardenhaar, maar dit is vervangen door een gelijkwaardige mix van materialen om te zorgen voor een zelfde comfort.

Mike Meehan, directeur van Vi-Spring: "Bij het ontwerpen van de Marquess Supreme en de Coronet Supreme hebben we opnieuw al onze expertise en ervaring toegepast, om te zorgen voor het beste comfort. Onze aanpak zorgt ervoor dat we bedden maken zonder concessies te doen. We streven er dan ook naar om al onze klanten slaapcomfort te bieden dat hun leven zal veranderen."

Om perfect comfort en ondersteuning te garanderen, worden de Marquess Supreme en de Coronet Supreme, net zoals alle andere Vi-Springs, met de hand gemaakt door ervaren vakmensen in het atelier in het Groot Brittannië. Vi-Spring staat voor service op maat: er is keuze uit meer dan 50 verschillende stoffen uit de Vi-Spring-collectie om de matras, de boxspring en het hoofdeinde te bekleden. Of, indien gewenst, kan een door de klant geleverde stof worden gebruikt, die volledig aansluit bij het eigen interieur.

Kijk voor meer informatie op https://www.vi-spring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist