Vi-Spring handgemaakte bedden

Masterpiece


Luxebeddenfabrikant Vi-Spring blijft trouw aan het idee om uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Dit doet Vi-Spring door bamboevezels te verwerken in hun nieuwste handgemaakt bed: de Masterpiece.

De Masterpiece is een meesterwerk op het gebied van matrassen. Voor dit meesterwerk maakt Vi-Spring gebruik van bamboe. Naast het milieuvriendelijke karakter staat bamboe ook bekend om de soepelheid van het materiaal, waardoor het makkelijk te verwerken is.  Bovendien is de zachtheid van het materiaal vergelijkbaar met zijde.  

Beter voor het milieu

Het verschil tussen bamboe en synthetische materialen, die meestal in matrassen worden gebruikt, is dat bamboe geen enkele negatieve invloed heeft op het milieu. Bamboe groeit van nature snel, heeft geen pesticiden of meststoffen nodig  en is een volledig vernieuwbare grondstof. Daarnaast is bamboe de snelst groeiende plant ter wereld. De maximale hoogte wordt al na drie maanden bereikt en na drie tot vier jaar is de plant rijp om te kappen. Bamboe vermenigvuldigt zich tevens snel over grote oppervlakken waardoor het ingezet kan worden om geërodeerde en verarmde bodems te herstellen.

Joop Groos, Directeur van Vi-Spring Europe, vertelt: “We doen voortdurend onderzoek en bestuderen alle mogelijke oplossingen om de meest luxueuze bedden te maken. We zijn ervan overtuigd dat we daarvoor gebruik moeten maken van de beste materialen die de natuur ons te bieden heeft. Bamboe voldoet aan alle criteria waar wij belang aan hechten, het sluit niet alleen prima aan bij de waarden van ons merk, maar komt ook tegemoet aan onze ethische normen.”

Beter voor u

Naast de voordelen voor het milieu, staat bamboevezel ook garant voor een betere nachtrust. Dit komt doordat de anti-allergene en antibacteriële eigenschappen voor een gezondere slaapomgeving zorgen. Bovendien beschikt bamboeweefsel, dankzij de bijzondere structuur van deze van nature holle vezel, over opmerkelijke kwaliteiten op het gebied van vochtabsorptie en ventilatie. Hierdoor ademt het matras waardoor er bij elke omgevingstemperatuur optimaal comfort en slaapkwaliteit kan worden gegarandeerd.

Geen overbodige luxe

Vi-Spring benut het soepele karakter van bamboe op twee manieren: het weeft de vezels tot luxueuze beddentijken en gebruikt ze als matrasvulling. Deze vulling wordt vermengd met andere luxe grondstoffen zoals kasjmier, lamswol en mohair. Gelet op al deze factoren mag Vi-Spring dus met rechts spreken van pure, maar geen overbodige luxe.  De Masterpiece is verkrijgbaar vanaf € 23.000,-. Dit betreft een dubbele boxspring van 1,80 meter bij 2,00 meter.

   

Over Vi-Spring

Volgens Vi-Spring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Alle Vi-Spring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen supercomfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk ‘op het lijf’ geschreven is. Ieder Vi-Spring-bed is een uniek exemplaar, dat wordt ontworpen en gebouwd om een goede nachtrust te bieden, een mensenleven lang.

Vi-Spring werd opgericht in 1901 en was de eerste beddenfabrikant die matrassen met individueel verpakte veren (‘pocketveren’) produceerde: een systeem dat een ware revolutie veroorzaakte. Vi-Spring is nooit van zijn oorspronkelijke filosofie afgestapt en heeft de productie van zijn unieke kwaliteitsbedden steeds gebaseerd op een combinatie van uitmuntend vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen. Vandaar ook dat Vi-Spring al meer dan 100 jaar de voorkeur geniet van mensen die het beste van het beste willen. 


Kijk voor meer informatie op: www.vi-spring.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist