Vi-Spring boxsprings

Majesty

Vi-Spring, de Britse fabrikant van op maat gemaakte luxebedden, introduceert zijn meest luxueuze ontwerp tot nu toe: de Majesty. In combinatie met de ‘President’ boxspring, heeft dit bed niet minder dan 5 lagen pocketveren, wat zorgt voor uitzonderlijke luxe en comfort.

De Majesty, die met de hand gemaakt wordt in de fabriek van Vi-Spring in Devon, is voorzien van drie lagen van de voor Vi-Spring karakteristieke pocketveren, die een ongeëvenaard en levensveranderend comfort bieden.

De veren van de Majesty worden apart in katoenen calicopockets geplaatst, die in een uniek honingraatmotief geschikt worden voor een gladde, gelijkmatige afwerking. Doordat de matras voorzien is van zes rijen volledig met de hand geborduurde zijstiksels, wordt het lichaam over het volledige oppervlak correct ondersteund.

De Majesty wordt rijkelijk met de hand gevuld met grote hoeveelheden luxueuze natuurlijke materialen, zoals ‘Platinum Certified’ zuivere Britse schapenwol, exclusieve Real Shetland Wool, het fijnste Europese paardenhaar, zijde en kasjmier. Deze zachte, ademende en duurzame vezels zijn ideaal voor de vulling van matrassen. Natuurlijke materialen regelen niet alleen de lichaamstemperatuur, ze drijven ook vocht van het lichaam af, waarna het verdampt. Zo blijft de slaapomgeving schoon, fris en hygiënisch.

De boxspring ‘President’, een ideale partner voor de Majesty, biedt nog twee bijkomende lagen pocketveren. Deze werken in harmonie met de matras om de hele nacht lang hetzelfde comfort en dezelfde ondersteuning te bieden. De basis van de boxspring is ook overvloedig gevuld

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist