Vi-Spring bedden

Magnificence

De Magnificence heeft twee lagen buitengewoon gevoelige Vi-Spring-veren met vier windingen; een met de hand gekaarde vulling van echte Shetland-wol, Europese paardenstaart, kasjmier en mohair; en vijf rijen "side-stitching"; dit met de hand innaaien van de zijpanden aan de matras zal zo'n zes uur in beslag genomen hebben.

DE MAGNIFICENCE
Past op de Viceroy boxspring

Matrasveren
Draaddikte van 1,32mm, 49mm in doorsnee, apart verpakt in individueel ingenaaide calicotzakjes, handgevormd in honingraatpatroon. Vervaardigd met 2 lagen van veren

Matrasboord
25 cm diep met vijf rijen authentiek handgestikte zijpanden
Acht horizontale handgrepen op Kingsize en hoger. Luchtventilatie aan alle zijkanten. De randen zijn uitgevoerd in kokosvezel en lamswol; met de hand afgewerkt met reepjes tijk.

Matrasuitvoering
Uitgevoerd met 900 gr/m² mix van echte Shetland-fleecewol en katoen, vervolgens 610 gr/m² paardenhaar, in lange strengen, met de hand ontrafeld en gekaard, in een niet haardoorlatende batisten omhulsel. Gelaagd met 200 g/m² kasjmier, 200 g/m² mohair en 600 g/m² echte Shetland-fleecewol, met de hand gekaard, waarbovenop dan nog 1 200 g/m² mix van echte Shetland-wol en katoen. Bedekt met Belgische tijk van de beste kwaliteit uit de Vi-Spring-collectie, volgens uw keuze. Met de hand genopt met handgeknoopte wollen noppen en vlasgaren.

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist