Vi-Spring bedden

Natural Luxury

Britse luxe beddenfabrikant Vi-Spring brengt een nieuwe lijn op de markt: de 'Natural Luxury Collection'. Deze collectie wordt gekenmerkt door het gebruik van de allerbeste natuurlijke materialen voor zowel de vulling van de matrassen als de buitenbekleding. Zo worden materialen als zuiver katoen, linnen, het zachtste Britse fleecewol en weelderig zijde gebruikt.

Al meer dan 100 jaar kenmerkt Vi-Spring zich door traditionele waarden en vakmanschap. Met de introductie van deze nieuwe lijn, is de luxe beddenfabrikant er opnieuw in geslaagd om haar assortiment verder te ontwikkelen. De kern van deze nieuwe collectie zijn de zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen en stoffen, die zorgen voor ware luxe. Hiermee zien de nieuwe bedden er niet alleen mooi uit, maar is de hoge kwaliteit van de stoffen die zijn gebruikt ook voelbaar. Voor de nieuwe boxspring- en hoofdeindmodellen is er een keuze uit meer dan 100 stoffen in een waaier van kleuren, patronen, weefsels en ontwerpen. Van stijlvol en neutraal tot zeer gedurfd.

Algemeen directeur van Vi-Spring Mike Meehan: "Wij trachten een structureel niveau van kwaliteit en luxe te garanderen. Elk bed van Vi-Spring is in wezen een origineel stuk, ontworpen en gemaakt in functie van de eisen van de gebruiker. Het aantal veren, de natuurlijke vulling, de stoffering, het stiksel, de kleur, het materiaal, elk essentieel onderdeel wordt gekozen door de gebruiker en specifiek op bestelling met de hand gemaakt. Zo creëren we bedden die het leven van mensen kan veranderen."

Over Vi-Spring
Volgens Vi-Spring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Alle Vi-Spring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen supercomfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk 'op het lijf' geschreven is.

Vi-Spring werd opgericht in 1901 en was de eerste beddenfabrikant die matrassen met individueel verpakte veren ('pocketveren') produceerde: een systeem dat een ware omwenteling veroorzaakte.

Vi-Spring is nooit van zijn oorspronkelijke filosofie afgestapt en heeft de productie van zijn unieke kwaliteitsbedden steeds gebaseerd op een combinatie van uitmuntend vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen. Vandaar ook dat Vi-Spring al meer dan 100 jaar de voorkeur geniet van mensen die het beste van het beste willen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist