Vi-spring bedden

nieuwe limited edition modellen

De Britse luxe beddenfabrikant Vi-Spring introduceerde in 2009 voor het eerst twee nieuwe ‘limited edition' ontwerpen. Wegens het grote succes hiervan, komt Vi-Spring dit najaar opnieuw met twee exclusieve ontwerpen, bekleed met nieuwe stoffen in nieuwe kleuren. Deze limited edition bedden zijn vanaf september 2010 gedurende een beperkte periode verkrijgbaar bij een aantal zorgvuldig uitgekozen speciaalzaken, verspreid over heel Europa.De Limited Edition Zirkona combineert zuivere lamswol, paardehaar en mohair, en biedt zo het allerbeste op het vlak van comfort en steun. Deze natuurlijke vullingen worden vervolgens vermengd met zachte, zijdeachtige bamboevezels, die in de textielindustrie bekend zijn staan om hun antiallergische en antibacteriële eigenschappen.

De Limited Edition Aragoni is opgevuld met handgekaard paardenhaar, lamswol, katoen en kasjmier. Gecombineerd met de meer dan duizend veren in honingraatstructuur staat dit garant voor een perfecte nachtrust.

Beide ‘limited edition' bedden zijn verkrijgbaar met een bekleding in stoffen van topkwaliteit uit de collectie van Casamance. Aanvullend zijn er ook twee luxekussens en een dubbelzijdige plaid beschikbaar, met stof uit de collectie van Verilin, net zoals Casamance een belangrijke Vi-Spring partner.

Voor de Vi-Spring 2010 Limited Editions kan gekozen worden uit Casamance stoffen in twee verschillende patronen, en in een breed scala van eigentijdse kleuren. ‘Mineral' is een dik geweven linnen in vijf tinten: donkergrijs, wit, beige, nachtblauw en chocoladebruin. ‘Houston' is een fijn geweven linnen dat beschikbaar is in 10 verschillende aarde- en natuurkleuren, waaronder beige, zandtinten, chocoladebruin en antracietgrijs. De divans en het hoofdeinde worden bekleed met eenzelfde stof, in de kleur die zelf gekozen kan worden. Bij beide ‘limited edition' ontwerpen kan gekozen worden uit het gehele assortiment aan hoofdeinden. Het resultaat is een stijlvolle creatie, die gemakkelijk aan elke slaapkamer aangepast kan worden.

Joop Groos, directeur van Vi-Spring Europe: "Vi-Spring heeft inmiddels meer dan een eeuw expertise en ervaring in het vervaardigen van bedden. Wij hebben de filosofie dat de keuze van het juiste bed een ervaring kan zijn die je leven echt verandert. Deze twee Limited Edition ontwerpen belichamen het luxueuze comfort, de steun en de stijl waar de bedden van Vi-Spring bekend om staan. Tegelijk bieden ze de consument een kans om te genieten van een exclusief en betaalbaar ontwerp. De ontwerpen zijn maar gedurende een beperkte periode verkrijgbaar, maar bieden gegarandeerd jaren perfecte slaap."

Kijk voor meer informatie op https://www.vi-spring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist