VI-spring bedden

Bed als huwelijkscadeau


Deze maand breekt traditiegetrouw het trouwseizoen weer aan. Naast het plannen van het huwelijk, het feest en de bruidsjurk nemen heel wat koppels de tijd om hun cadeaulijst samen te stellen. Steeds meer verloofden zetten nu een luxebed op hun verlanglijst, aldus Vi-Spring. De fabrikant van luxe bedden op maat heeft een groeiende trend vastgesteld.

‘Where the magic happens’

Aan vrienden en familie wordt steeds vaker gevraagd om een bijdrage te leveren voor een op maat gemaakt bed. Een bed is dan ook het ideale cadeau, want er is geen beter plekje dan het bed om samen aan hun leven te beginnen. “Het is algemeen bekend dat slaap en ontspanning cruciaal zijn voor ons geluk, onze gezondheid en ons welzijn,”aldus Joop Groos, Directeur van Vi-Spring Europe. “Er bestaat dan ook geen beter geschenk voor pasgehuwden. Het bed is tenslotte het centrum van het leven van een koppel, de plaats waar ze samen zullen liggen, dingen zullen bespreken, zullen vrijen, slapen, kindjes zullen maken en voor elkaar zullen zorgen wanneer ze ziek zijn.”

Dertig jaar door met matras

Elke Vi-Spring wordt zo gemaakt dat het bed voldoet aan de eisen van beide partners zodat het voor beide een maximaal comfort en maximale steun biedt. Dankzij het vakmanschap en de kwaliteit van de gebruikte materialen kunnen Vi-Spring bedden tot dertig jaar lang meegaan, terwijl een gemiddeld bed het nog geen tien jaar uithoudt.

Het verwenplezier van een Vi-Spring is te danken aan zijn honderden pocketveren, stuk voor stuk overtrokken met zuiver natuurlijk calicot. De veren van zuiver staal geven mee om de contouren van het lichaam te volgen en het optimaal te ondersteunen, terwijl de kwaliteit van de natuurlijke vulling, zoals zuivere lamswol, kasjmier en paardenhaar, een weelderige slaapervaring garandeert. Deze materialen worden gebruikt omdat ze vocht absorberen en weer vrijgeven en zo een koele nachtrust garanderen.

Kijk voor meer informatie op: www.vi-spring.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist